Post by subvehamgera on Feb 20, 2022 6:31:31 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Roller Ball 6 : Bounce Ball 6 ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Roller Ball 6 : Bounce Ball 6 IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ Mīklas vairo zeltu ▞▞▞
▞▞▞ Roller Ball 6 : Bounce Ball 6 2022 version ▞▞▞
Hotel Frenzy: Home Design Macera Oyunları kmql
Šī spēle ir ļoti jautra laba darba izstrādātājs
Šai spēlei ir daudz reklāmu. Es brīdinu, ka nelejupielādējiet to saspiestā, tai bija 10 reklāmas nākamajam līmenim, un šī ir stulba, šausmīga, un es to ienīstu un novēlu jums labu dienu/nakti, tāpēc uz redzēšanos....
Levele atkārtojiet pik the levele
Ko jūs vēlaties, lai es novērtēju 5 zvaigznes, nav, piemēram, 100+ reklāmas, joprojām ir lieliska spēle
Pilnīga noplēšana
Daudzi piebilst
Roller Ball 6 : Bounce Ball 6 อาร์เคด isnd
man ļoti patīk šī spēle ir geat! un Roller Ball 6 ir mana foršā spēle, čau!
Roller Ball 6 : Bounce Ball 6 Trò chơi điện tử lch
Sarkanās bumbas plīsums
Šausmīgi
Briesmīga spēle
Pārāk daudz reklāmu. Laika izšķērdēšana
Es piešķiršu šai spēlei 5 zvaigznes, jo šī spēle bija tik super, es mīlu šo spēli, un es arī iesaku jums lejupielādēt šo spēli un lūdzu spēli, man nav ko izdot un paldies
Kā sazināties ar atbalsta dienestu, es nopirku dažas dienas atpakaļ, tajā tiek rādīts ierakstu saraksts, bet es neko nedzirdu.. Briesmīgi.. Es izmantoju Samsung a30 Android 10. Kā saņemt atmaksu vai ko aktivizēt. Piespiedu apturēšana un atkārtota atvēršana nedarbojas.
Šī spēle ir tik apmierinoša!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Man tas patīk, tas palīdz man iegūt 2000 monētas, un es to vairs nekad neatinstalēju, ja jums patīk šī spēle, noklikšķiniet uz Jā
Tas mani piemānīja, jo tur bija bumbiņas bumbiņa, bet, kad es to ieguvu, tā bija kalmāru spēles aizsargs😤😤😤😤👎👎.
Ļoti ļoti ļoti ļoti ļoti ļoti slikta spēle
Man tas patīk, bet spēlei ir jādarbojas ar reklāmām.
Šī spēle ir oriģinālās spēles "red ball 4" izvilkšana. Viņi tikko pievienoja vēl dažus līmeņus, kas padara to unikālu un ādas. Kādreiz ir arī kļūme, bumbas bumbiņas pat nenāk pretī un, sasniedzot noteiktu līmeni, tās neeksplodē. Vadības pogas ir pārāk lielas, un dažreiz tās nereaģē. Spēļu izstrādātāji, izlabojiet to un nezagiet līmeņus, lūdzu
Si coo
Man nepatīk šī spēle, jo īpaši reklāmas, kuras es tās arī ienīstu TIK ĻOTI! man tiešām ļoti nepatīk šī spēle! Es to tik ļoti ienīstu!!!!!!!
👋
Šī spēle ir lieliska 👍😊
šī spēle ir super labākā, man tā patīk
Šī spēle ir jautra, taču tā ir bērnišķīga. Jūs varētu mazliet mainīt stilu 👍👍👍
Tāpat kā daudz un otrā veidā tas var gulēt dienā, lai būtu kā 899999999999999999999o jūs varat to izdarīt pats un jūs varat iegūt labu
Tas ir ļoti jautri, un man patīk, ka ir atsauces uz spēlēm un filmām, piemēram, starp mums un spongebob
Jauka spēle, jo šajā spēlē vispirms ir viegli līmeņi, pēc tam grūti un daudz bumbas. Man patīk šis spēles nosaukums
Roller Ball 6 : Bounce Ball 6 Arkadne igre sqnb
Patīk patīk 💗🥰✨⚡😻👍💖
spēle ir slikta
Labi, bet, ja pievienosit vairāk līmeņu, tas būs labāk