Post by subvehamgera on Feb 20, 2022 6:25:27 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ WorldCraft: 3D Block Craft ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ WorldCraft: 3D Block Craft IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kódy zvyšujú body ▞▞▞
▞▞▞ WorldCraft: 3D Block Craft 2022 version ▞▞▞
som taaaak šťastný, že som si to stiahol, je to úžasné!!! ale bol som trochu smutný, že tam nie sú žiadne davy, ale mohla by to byť chyba len pre mňa. mimochodom ta grafika je BOMBA!!!!!
uhhhg nenávidím túto aplikáciu, pretože sa nemôžem pripojiť k režimu pre viacerých hráčov! ale mal som wi-fi toto nefunguje a ty ani nemáš veci na vytvorenie svojho domu!😕😕😕
Majuvto dobre spracovane...
Super ale zas tam neni survival multiplayer :-(
Túto hru som hral už od detstva a je to perfektná alternatíva minecraftu, ktorú si nemôžete kúpiť. Ale hra má veľa chýb, najmä teraz. Dúfam, že sa to čoskoro upraví
Skvelá zábava na hranie. Ale mohlo to byť lepšie, keby ste dali kompas každému, pretože ak sa stratíte, nie je možné dostať sa späť domov, takže pridajte kompas
textúry a paleta blokov vyzerajú zle. v kreatívnom režime máte na zabudovanie len malú kocku rezu. Ovládacie prvky boli úplne úžasné. to spôsobilo, že celková hrateľnosť bola nepríjemná.
Nič moc nie je lepšie...
Fajn hra ale na mineckraft to nema
Je to celkom dobra hra ale ked som ju uz mala dlhsie tak to zacala byt nuda
Chýba tam luk alebo niečo, čím by si dali sundať tý tekvicoví ochechuliaci. Ďalej by sa zišli aj schody, voda ktorá tečie a dá sa nájsť; láva a podobne. Ale inak je to super.
Najlepší klon Minecraftu vôbec
Milujem hru vo všetkej úprimnosti, pretože má dobrú grafiku a animácie zasadené do hry. Avšak režim prežitia je extrémne nudný, pretože nemáte na práci nič iné, len ťažiť, stavať a prežiť. Chcem viac výziev, ako napr. chrámy pre každý biom a extrémne náročné davy, proti ktorým treba bojovať. Tiež by som rád videl dediny s dedinčanmi implantovanými do hry, dedinčanov, ktorí farmárčia, pohybujú sa, komunikujú a väčšinou tie isté veci, ktoré môžem robiť ja. Nakoniec by som rád aby ste videli pridanú vodu do hry
Hra by mohla používať viac minerálov, viac druhov dreva a môžete začleniť portály a môžete zahrnúť rieky a potoky, môžete tiež urobiť campas prirodzenou súčasťou hry!!!!!!
Vazne super hra vy deti
Všetko by bolo super, keby sa na online svete ukladali zmeny zakaždým a keby sa tam dalo stretnúť s kamarátmi
Hra je veľmi pekná páči sa mi. Ale jeden z mojich svetov sa nenačítava a zasekáva sa na 15. ale hra je veľmi pekná a čakám na ďalšiu aktualizáciu
Jeto super hra ale viac mi ocenia
WorldCraft: 3D Block Craft ผจญภัย ytl
Je to v pohode, ale myslím, že je taký problém s grafikou, je pomalá a je preplnená reklamami. Nie môj kus hovädzieho mäsa. Ale aj tak si to zahrám
Táto hra je skvelá. Budem mať stavebnú bitku so svojím priateľom. Existuje jedna vec, ktorá sa mi nepáči. The6 vám dáva príliš veľa reklám
Sonic CD Classic پرتحرک kyrf
Páči sa mi to Najlepšie na tom je, že ak nemôžete stavať, môžete jednoducho prejsť na multiplayer a uložiť si stavby iných ľudí a bude to vyzerať ako vaše 👨👦 👕👕 Ja a bratranec 👖👖 Milujem túto hru
Milujem túto hru, chcel som mincraft, ale bola drahá a svetové remeslo mi prišlo úplne úžasné
Nádherná hra, ktorú hrám tak dlho, ale osobne mám len jeden problém, nemám dosť skinov páčil sa mi vianočný balíček, ale na každú dovolenku by mal byť jeden, ale celkovo je hra skvelá 😁😁👍👍
Je to dobrá hra len každý my tam ničí dom a tak tu davam 3 hviezdičky
Vyskytol sa problém Skúšal som sledovať hru o nejaké mince, ale hra ju nedovolí zaregistrovať
Dal by som ti 5, ale keď som si to včera nainštaloval, bolo to v poriadku a potom som urobil režim prežitia, v ktorom mám veľa skvelých vecí hotových na prvý deň a potom som zaspal, keď som sa zobudil, telefón som si vypol Otvoril som ju a zrazu som bol uprostred jaskyne bez východu alebo vchodu, takže som úmyselne zomrel (nemám po ruke žiadne predmety), ale potom to trvalo tak strašne dlho, kým sa znovu objavil, opravte tento problém
Hra je naozaj dobrá, ale keď si vytvorím dom a ukončím hru a keď ju znova spustím, môj dom je preč, stane sa, že je čas to opraviť
Dobrá hra, pretože som postavil drevený dom, ale dal som vám 4 hviezdičky, pretože inventár nestačí, musíte dať viac inventára, ako je schodisko, brnenie, nástroje, zbrane a všetko, opravte túto aplikáciu hneď teraz.
Táto hra je dobrá. Nedostatok funkcií. Funkcie sú veľmi menšie. Hra pre viacerých hráčov je najlepšia. Po minecrafte je to hra na vytváranie blokov.
Ešte som ju nehral ale vizera super
Toto hrám od svojich 8 rokov. Toto je pre mňa skvelá hra, pretože si nemôžem dovoliť plnú verziu Minecraftu. Mám pocit, že sa to od aktualizácie mojej detskej hry veľmi zmenilo. btw super hra a len tak dalej
Založil som si farmu, ale moje zvieratá sa neustále rozmnožovali. Tiež je tu problém, kde je šanca, že sa obrazovka načítania zastaví na 15%. Je tu tiež šanca, že sa spawnujem v jaskyni na (0,0). V mojom svete nie sú žiadne zvieratá. Mnoho vlkov, pavúkov a davov sa rodilo častejšie. Vždy, keď idem na konkrétne miesto, predmet, ktorý držím, zmizne. Opravte tieto hlavné problémy. Tiež som našiel tento blok, kde mal všetky textúry blokov v hre, ale nemohol som ho vybrať. Prosím povedz mi.
WorldCraft: Мини Блок Крафт Приключения upcj
WorldCraft: 3D Block Craft ጀብዱ kwp
Davam 4 lebo nejde o prežitie pre viacerých hráčov
Aplikácia je celkom úhľadná, ale jediné, čo chýba, je zoznam priateľov ako na Planet Craft/Planet of Cubes. Ak by ste to mohli dodať, táto hra by bola oveľa lepšia a hodnotím ju 5 hviezdičkami.
Debilina
Len vadia mi tam tie reklamy... -_-
Neodporúčal by som túto hru, pretože má strašnú chybu v hre a robí váš telefón úplne šialeným ;_8$67#!"+#+7😂😲❣️🎨😚,,@/#)_!!_!"( $
ok na začiatok, toto je úplný rip off minecraftu. 2. servery sú tak mŕtve tam viac mŕtvych ako moja prapraprababička. Ovládanie je v poriadku, ale možno bude potrebné pár vylepšení. na grafike sa dá a musí popracovať, ale okrem toho je táto hra trochu zlá, keď je úprimná. ale to je len moj nazor.
Nejde mi nainštalovať....NEODPORUCAM
WorldCraft: Mini Block Craft Cabaran hai
Veľmi dobrá hra, aj keď ak veľa postavíte, trochu zaostáva. Celkovo vzaté, veľmi dobrá hra.
Zatiaľ najlepší minecraftový rip-off, ale vytvorte veci, ktoré Microsoft a Mojang nepridali do hry, pridajte vajíčka, pridajte nové rudy a pridajte ďalšie stromy atď.
Najhorsia hra na svete
Keby tam nebolibpavuci bolo by to fain
Neznášam to !!!!!!!! Stále hovorí SORRY NETWORK LOST BY POZRITE SI TÚTO PREKRATÚ vec, NAČERPA SA TO, PLZ ZMEŇTE SI TO MÔJ PREKRATÝ NET JE V TEJTO HRE JE VEĽMI CITLIVÝ NA NÍZKU SIEŤ A ČO SA MÁ BENDY DUDE V HRE HOVORÍ TAK JE 1 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Raz som strávil 3 hodiny nad stavbou sveta a nahral som to a už som nikdy nevidel svet, skúšal som všetko, ale nefunguje to, ale okrem toho je to dobré
Naozaj sa mi to páčilo!! KAŽDÝ SI STIAHNE TÚTO NÁDHERNÚ APLIKÁCIU!!! ale je tu jeden problém...jeho Glitching and Chat lag sú v poriadku!